Numărătoarea inversă pentru premiile Oscar a început

Numărătoarea inversă pentru premiile Oscar a început, Academia de film americană trimiţând buletinele de vot către cei 5.777 de membri care vor alege filmele şi artiştii ce vor concura pentru celebrele statuete, decernate pe 7 martie, informează variety.com.

26 afișări
Imaginea articolului Numărătoarea inversă pentru premiile Oscar a început

Numărătoarea inversă pentru premiile Oscar a început (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Membrii Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS) trebuie să returneze buletinele de vot firmei de audit PricewaterhouseCoopers până pe 23 ianuarie, exact cu zece zile înainte ca nominalizaţii să fie dezvăluiţi.

O a doua serie de buletine de vot va fi trimisă după anunţarea nominalizărilor, pe 2 februarie, aceasta urmând să stabilească filmele şi personalităţile câştigătoare ale premiilor Oscar, care vor fi decernate pe 7 martie, în cadrul unei ceremonii organizate la Kodak Theatre din Los Angeles.

Cursa pentru Oscaruri este foarte strânsă anul acesta, însă niciun film nu s-a remarcat, până în prezent, drept favorit clar al competiţiei.

Cea de-a 82-a gală Oscar va fi difuzată de postul de televiziune american ABC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici