Numele gemenilor Jolie-Pitt, alese în memoria unor rude dragi

Gemenii cuplului format de Angelina Jolie şi Brad Pitt poartă nume alese de părinţi pentru a onora două rude dragi acestora, bunicul actorului, Hal Knox Hillhouse, şi mama actriţei, Marcheline Bertrand, informează Corriere della Sera.

63 afișări
Imaginea articolului Numele gemenilor Jolie-Pitt, alese în memoria unor rude dragi

Numele gemenilor Jolie-Pitt, alese în memoria unor rude dragi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Knox Leon, băieţelul cuplului de staruri, poartă numele bunicului din partea mamei al lui Brad Pitt, Hal Knox Hillhouse.

De altfel, numele lui Knox poartă la final litera "x", la fel ca şi cele ale celorlalţi doi băieţi ai cuplului, Maddox, în vârstă de şase ani, adoptat din Cambodgia, şi Pax Thien, în vârstă de patru ani, adoptat din Vietnam.

Potrivit sursei citate, micuţa Vivienne Marcheline, sora geamănă a lui Knox Leon, poartă în schimb numele mamei Angelinei Jolie, actriţa Marcheline Bertrand, care a murit anul trecut din cauza unui cancer ovarian.

Gemenii unuia dintre cuplurile cele mai celebre de pe planetă, botezat de presă Brangelina, s-au născut pe 12 iulie, la un spital din Nisa, Franţa.

În afară de gemeni, de Maddox şi de Pax Thien, cei doi actori mai au o fetiţă adoptată din Etiopia, Zahara, în vârstă de trei ani, şi o altă fetiţă, biologică, Shiloh, în vârstă de doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici