Nuntă de 99 de cenţi, la un supermarket din Los Angeles

Un supermarket din Los Angeles, care vinde orice produs pentru 99 de cenţi, a anunţat că organizează, în 9 septembrie, nouă nunţi pentru acelaşi preţ, subliniind că ar fi o metodă bună pentru cupluri de a combate eficient criza.

17 afișări
Imaginea articolului Nuntă de 99 de cenţi, la un supermarket din Los Angeles

Nuntă de 99 de cenţi, la un supermarket din Los Angeles

Iniţiativa aparţine lanţului de supermarketuri "Doar 99 de cenţi", cu ocazia zilei de 9 septembrie - a noua zi din a noua lună a anului 2009.

Ceremoniile vor fi oficiate la un magazin din Sunset Boulevard, în centrul Hollywood-ului.

Logodnicii pot beneficia, în plus, cu doar 99,99 de dolari, de o limuzină care să-i ducă, la finalul ceremoniei, "într-o celebră destinaţie romantică din Los Angeles", potrivit conducerii supermarketului.

Tot în cadrul ofertei de 9 septembrie, lanţul de magazine oferă 999,99 de dolari pentru fiecare bebeluş născut în oraş în acea zi, cu condiţia ca acesta să cântărească 9 pounds şi 9 ounces (4,3 kilograme).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici