Nuntă de Valentine's Day: Şapte cupluri din Iaşi s-au căsătorit de Ziua Îndrăgostiţilor

Şapte cupluri din Iaşi s-au căsătorit, de Valentine's Day, aceştia fiind primiţi în faţa ofiţerului Stării Civile cu marşul nupţial al lui Mendelson, cântat de un cvartet de muzică clasică.

237 afișări
Imaginea articolului Nuntă de Valentine's Day: Şapte cupluri din Iaşi s-au căsătorit de Ziua Îndrăgostiţilor

Şapte cupluri din Iaşi s-au căsătorit de Valentine`s Day

Sala unde au fost oficiate cele şapte căsătorii civile, joi, de Valentine`s Day, la Iaşi, a fost decorată cu multe baloane albe şi roşii, iar în locul ofiţerului de stare civilă, cununiile au fost oficiate de primarul Mihai Chirica.

Unii dintre miri au povestit că nu întâmplător au ales să îşi înregistreze căsătoria în ziua de 14 februarie. Adrian Alin Pătraşcu şi Daniela Andronache spun că ei sunt oamenii „simbolurilor”.

„Distinsa mea soţie este născută pe 24 ianuarie, eu sunt născut pe 1 decembrie, nunta o vom avea pe 24 februarie de Dragobete, nu se putea să avem o altă dată decât cea de astăzi. În fine, lipseşte o persoană de aici, este tatăl soţiei mele, pe care-l cheamă şi Valentin”, a povestit Adrian Alin Pătraşcu.

O altă pereche care a ales să spuna „Da„ de Sfântul Valentin a fost Valentina Andrei şi Paul Bogdan Boişteanu. Mireasa a povestit foarte bucuroasă că în această zi nu doar este ziua numelui său, dar este şi ziua sa de naştere.

„Am ales ziua asta pentru că e şi ziua mea, mă cheamă şi Valentina. Deci, ce poate fi mai memorabil şi mai frumos într-o zi plină de iubire cum este sărbătoarea Sfântului Valentin”, a împărtăşit din emoţii Valentina Andrei. În total de 14 februarie au fost oficiate la Iaşi 7 căsătorii. Dintre acestea 3 miri aveau cetăţenia Republicii Moldova, iar unul cetăţenie germană.

„E un moment frumos pentru ei şi sper să nu uite, să fie casa de piatră cu adevărat pentru toţi cei care se vor căsători nu numai astăzi (joi – n.r.), iar eu am să oficiez cu mare bucurie”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, primarul municpiului Iaşi, Mihai Chirica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici