Nunta regală: Cum arată tortul miresei - FOTO

Prinţul William şi Kate Middleton s-au căsătorit, vineri, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la catedrala Westminster din Londra, în prezenţa a circa 1.900 de invitaţi.

2511 afișări
Imaginea articolului Nunta regală: Cum arată tortul miresei - FOTO

Nunta regală: Cum arată tortul miresei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La nunta prinţului William cu Kate Middleton vor fi servite două torturi, unul de fructe şi o prăjitură cu ciocolată şi celebrii biscuiţi de ceai McVitie's, pe care prinţul îi adora în copilărie.

Tortul miresei a fost comandat la renumita patiserie Fiona Cairns, printre ai cărei clienţi se numără şi fostul component al trupei The Beatles Paul McCartney. Kate Middleton a cerut ca tortul să fie decorat cu 16 flori care simbolizează fericirea (trandafir), tandreţea (crinul), căsătoria (iedera) etc.

Mii de admiratori, turişti sau rezidenţi au ocupat, începând din zorii zilei de vineri, centrul Londrei pentru a sărbători "nunta secolului", aşa cum a fost supranumită căsătoria dintre prinţul William şi Kate Middleton, celebrată la 30 de ani de la nunta dintre Charles şi Diana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici