Nuntă secretă în Casa Regală britanică. Cu cine s-a măritat Prinţesa Beatrice

  • Prinţesa Beatrice de York s-a măritat în secret la palatul Windsor, în compania rudelor foarte apropiate, în dimineaţa zilei de vineri, 17 iulie.
  • Iniţial, nunta era programată pentru 29 mai, dar măsurile de restricţie şi izolare au forţat-o să anuleze evenimentul.
  • Din 4 iulie, evenimentele au fost permise în Anglia, cu un număr limitat de 30 de persoane.
4360 afișări
Imaginea articolului Nuntă secretă în Casa Regală britanică. Cu cine s-a măritat Prinţesa Beatrice

Nuntă secretă în Casa Regală britanică. Cu cine s-a măritat Prinţesa Beatrice/ Credit FOTO: Profimedia

Prinţesa Beatrice de York, fiica cea mare a Prinţului Andrew, Duce de York şi a lui Sarah, Ducesă de York, s-a măritat cu Edoardo Mapelli Mozzi, un magnat imobiliar din Italia, în privat, relatează BBC.

Nunta a avut loc în dimineaţa zilei de vineri, 17 iulie, la Capela Regală a tuturor Sfinţilor. Printre invitaţi au fost Regina şi Ducele de Edinburgh. Nunta a fost una restrânsă, la care au luat parte doar rudele apropiate ale celor doi.

Nunta Prinţesei Beatrice a fost programată iniţial pentru 29 mai, însă pandemia de COVID-19 a forţat-o să amâne fericitul eveniment.

Dacă prima dată a nunţii a fost anunţată oficial, cea de-a doua a fost păstrată de parcă ar fi fost un secret. La nuntă s-au respectat toate măsurile de siguranţă impuse de autorităţi.

Situaţia nunţilor în Anglia, în contextul pandemiei de COVID-19

Din momentul în care pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe Anglia, iar din 23 martie s-a instaurat izolarea, nunţile au fost interzise.

Începând cu 4 iulie, evenimentele au fost permise din nou, cu condiţia ca la acestea să participe maxim 30 de persoane.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici