O actriţă de la Hollywood are o relaţie cu fratele lui Nicolas Sarkozy - FOTO

Fratele fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy uimeşte lumea mondenă prin noua sa relaţie sentimentală, cu o cunoscută actriţă de la Hollywood.

1523 afișări
Imaginea articolului O actriţă de la Hollywood are o relaţie cu fratele lui Nicolas Sarkozy - FOTO

Fratele lui Nicolas Sarkozy are o relaţie cu o actriţă de la Hollywood

Olivier Sarkozy ar avea o relaţie cu Mary-Kate Olsen, cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în filme alături de sora sa, Ashley, scrie New York Post.

Fratele fostului preşedinte francez, în vârstă de 42 de ani, care este directorul financiar al companiei Carlyle Group, are o relaţie de aproximativ o lună cu Mary-Kate Olsen, în vârstă de 25 de ani.

Mary-Kate Olsen a avut o relaţie de doi ani cu artistul Nate Lowman, până în 2010, în timp ce Olivier Sarkozy s-a despărţit în luna martie de actriţa Stella Schnabel, după o relaţie de peste un an.

Mary-Kate şi Ashley Olsen au ajuns faimoase după ce au jucat în serialul tv "Full House - Casa plină", în 1987. De atunci, ele au mai apărut în numeroase filme şi au lansat o linie proprie de vestimentaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici