O actriţă TV a devenit prima femeie cu sindrom Down care a defilat la Săptămâna Modei de la New York

Actriţa americană Jamie Brewer, cunoscută pentru rolul pe care îl interpretează în serialul de televiziune "American Horror Story", a devenit prima femeie din istorie care, deşi suferă de sindromul Down, a fost invitată să defileze pe podium la Săptămâna Modei de la New York.

515 afișări
Imaginea articolului O actriţă TV a devenit prima femeie cu sindrom Down care a defilat la Săptămâna Modei de la New York

Jamie Brewer (Imagine: Hepta)

Potrivit contactmusic.com, Jamie Brewer, în vârstă de 30 de ani, a intrat în istorie joi, în momentul în care a urcat pe podiumul de defilare, cu ocazia prezentării unei colecţii create de Carrie Hammer, intitulată "Role Models Not Runway Models".

"Fetele, adolescentele şi femeile tinere pot de acum înainte să îşi spună: «Hei, dacă ea poate să facă acest lucru, atunci pot şi eu!». Mă bucur să fiu o sursă de inspiraţie şi un model de urmat pentru tinerele femei", a spus Jamie Brewer.

Creatoarea de modă Carrie Hammer a folosit pentru prezentarea acestei colecţii femei obişnuite, cliente ale sale, de diverse vârste, rase şi dimensiuni corporale. Ea speră că rochiile şi celelalte creaţii ale sale vor fi pe gustul primei doamne a Statelor Unite, Michelle Obama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici