O admiratoare care a hărţuit-o pe Sandra Bullock, condamnată la 3 ani de supraveghere judiciară

O admiratoare care a hărţuit-o pe Sandra Bullock, starul seriei "Speed", a fost condamnată la trei ani de supraveghere judiciară, după ce şi-a recunoscut vinovăţia, potrivit deciziei tribunalului din Orange Country, SUA.

15 afișări
Imaginea articolului O admiratoare care a hărţuit-o pe Sandra Bullock, condamnată la 3 ani de supraveghere judiciară

O admiratoare care a hărţuit-o pe Sandra Bullock, condamnată la 3 ani de supraveghere judiciară (Imagine: Mediafax Foto)

Marcia Valentine, în vârstă de 47 de ani, a fost arestată în aprilie 2007, după ce poliţia a constatat că aceasta a încercat de mai multe ori să îl accidenteze cu maşina pe Jesse James, soţul Sandrei Bullock, în faţa casei cuplului din Sunset Beach.

Acuzaţia de atac cu o armă mortală formulată împotriva lui Valentine a fost respinsă de tribunal, potrivit unei informaţii postată, joi, pe site-ul oficial al Curţii Superioare de Justiţie din Orange County. Bullock s-a adresat instanţei americane în mai 2007 şi a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Valentine.

Valentine a declarat anchetatorilor, după ce a fost arestată, că a văzut absolut toate filmele lui Bullock. Cea mai recentă apariţie a actriţei americane este cea din thriller-ul "Premoniţia" (2007), alături de Julian McMahon, şi cea din drama "Casa de lângă lac" (2006), alături de Keanu Reeves.

Sandra Bullock şi Jesse James, un constructor de motociclete şi vedeta unui reality show de televiziune, s-au căsătorit în vara anului 2005.

Actriţa Sandra Bullock, în vârstă de 44 de ani, este celebră mai ales pentru rolurile din "Speed - Cursa infernală", "Miss Agent Secret" şi mai recentul "Crash - Poveşti din L.A.", recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film în 2006.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici