O adolescentă s-a sinucis la două luni după ce şi-a mărtusit intenţia într-un mesaj. Profesorii cunoşteau situaţia dar nu au luat măsuri

Părinţii unei fete dau în judecată şcoala la care mergea fiica lor şi acuză că atât directorul cât şi consilierul au refuzat să ia măsuri, în ciuda faptului că ştiau de mesajul trimis de fiica lor unei colege, în care fata de 12 ani anunţa că vrea să se sinucidă, informează ABC News.

1503 afișări
Imaginea articolului O adolescentă s-a sinucis la două luni după ce şi-a mărtusit intenţia într-un mesaj. Profesorii cunoşteau situaţia dar nu au luat măsuri

O fată de 12 ani s-a sinucis la două luni după ce şi-a mărtusit intenţia într-un mesaj. Profesorii cunoşteau situaţia dar nu au luat măsuri

Conform informaţiilor din procesul intentat de părinţii victimei, fiica lor, Madison Ocheltree în vârstă de 12 ani a trimis pe 5 aprilie un mesaj unei colege în care îşi exprima intenţia de a se sinucide. Acest mesaj a ajuns la unul dintre profesori, acesta anunţând directorul şi consilierul psihologic al instituţiei.

Nici directorul insituţiei, nici consilierul psihologic nu au anunţat părinţii despre incident, după cum prevede legea în astfel de situaţii.

În ziua în care a fost trimis mesajul, consilierul şcolii i-a dat fetei un test grilă, apoi a trimis-o la cursuri, fără a mai face investigaţii în legătură cu  starea ei, informează ABC News.

Peste 2 luni, Madison Ocheltree, în vârstă de 12 ani, s-a sinucis. Instituţia a refuzat să acorde declaraţii din cauza procesului care se află în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici