O anexă a Rock and Roll Hall of Fame, inaugurată la New York

O anexă a celebrului muzeu Rock and Roll Hall of Fame din Cleveland (SUA) va fi deschisă la New York, în Manhattan, a declarat, joi, primarul oraşului, Michael Bloomberg, citat de billboard.com.

23 afișări
Imaginea articolului O anexă a Rock and Roll Hall of Fame, inaugurată la New York

O anexă a Rock and Roll Hall of Fame, inaugurată la New York

Anexa, care are o suprafaţă de circa 2.322 de metri pătraţi şi va fi localizată pe Mercer Street, va găzdui Chevroletul din 1957 deţinut de Bruce Springsteen, dar şi o serie de expoziţii diferite, printre care una care conţine locaţiile din New York ce au semnificaţie pentru lumea muzicii.

Conform declaraţiilor lui Terry Stewart, preşedinte al muzeului, o altă anexă a Rock and Roll Hall of Fame urmează să fie lansată la Las Vegas, aceasta urmând să fie axată mai mult pe divertisment, în general. Stewart a mai precizat că urmează să fie selectat un oraş din Orientul Mijlociu pentru lansarea unei a treia anexe a muzeului.

Aceste anexe marchează încercările muzeului de a se dezvolta şi în afara oraşului Cleveland.

Conceptul folosit este inspirat de cele alese de alte muzee, precum Guggenheim şi Luvru, mai ales că Rock and Roll Hall of Fame urmează să fie supus unui proces de modernizare, care presupune şi o renovare a interiorului.

Rock and Roll Hall of Fame and Museum este un muzeu dedicat istoriei muzicii, reprezentată prin cei mai influenţi artişti, producători şi alte persoane care au avut influenţă asupra industriei de gen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici