O autoare celebră a unei serii de cărţi fenomen va avea o întâlnire cu bucureştenii în această toamnă

Anna Todd, celebra autoare a fenomenului internaţional "After", vine la Bucureşti pentru a lansa cea mai recentă carte a sa, "Cele mai strălucitoare stele", pe 7 octombrie, de la ora 16.00, la librăria Cărtureşti Carusel, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

603 afișări
Imaginea articolului O autoare celebră a unei serii de cărţi fenomen va avea o întâlnire cu bucureştenii în această toamnă

O autoare celebră a unei serii de cărţi fenomen va avea o întâlnire cu bucureştenii în această toamnă

"Cele mai strălucitoare stele" este primul volum din seria "Stars", care urmăreşte o tânără aflată în căutarea dragostei şi obstacolele pe care tre­buie să le înfrunte.

Anna Todd a câştigat o populari­tate imensă pe internet odată cu apariţia seriei "After", publi­cată în 30 de limbi străine şi vândută în peste opt milioane de exemplare în întreaga lume. "After" este bestseller The New York Times. Printre titlurile din serie se numără "După ce ne-am întâlnit", "După ce ne-am certat", "După ce ne-am îndrăgostit", "După ce am găsit fericirea", publicate în România de Editura Trei.

La Editura Trei au apărut şi ambele volume din seria "Landon Gibson", "Nimic mai mult" şi "Nimic mai puţin".

Anna Todd a început să scrie pe un grup dedicat fanilor trupei One Direction, publicând câte un capitol pe zi timp de un an şi textele ei au ajuns foarte repede printre cele mai citite materiale de pe platforma digitală, cu 1,5 miliarde de accesări.

Studiourile Paramount Pictures au cumpă­rat drepturile de ecranizare pentru "After".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici