O biografie neautorizată a lui Oprah Winfrey va fi lansată în aprilie

O biografie neautorizată a lui Oprah Winfrey va fi lansată pe piaţa americană, pe 13 aprilie, de Crown Publishing, autoarea fiind Kitty Kelley, care a mai scris biografii ale unor personalităţi precum Jaqueline Kennedy şi Elizabeth Taylor.

51 afișări
Imaginea articolului O biografie neautorizată a lui Oprah Winfrey va fi lansată în aprilie

Oprah Winfrey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Nydailynews.com, cartea scrisă de Kelley - care a mai realizat biografii ale unor celebrităţi precum Jacqueline Kennedy Onassis, Frank Sinatra, Elizabeth Taylor, Nancy Reagan şi familia regală britanică - va apărea în peste 500.000 de exemplare.

Pentru a realiza lucrarea, Kelley a intervievat circa 850 de surse şi a analizat viaţa lui Oprah timp de trei ani.

"Oprah a petrecut ani ascultând confesiunile prietenilor, însă ea a fost foarte reţinută", a declarat purtătorul de cuvânt al Crown, David Drake. "Acesta este primul ei portret care o va prezenta ca niciodată înainte", a adăugat el.

Cartea, care se intitulează "Oprah: A Biography", va acoperi toate aspectele vieţii vedetei de televiziune, a spus Drake.

"Kelley înţelege importanţa culturală a lui Oprah şi este un aspect pe care îl tratează extensiv", a adăugat el.

Drake a mai precizat că nici Kelley şi nici publisherul nu sunt îngrijoraţi de posibilitatea ca Oprah să protesteze. "Am vorbit cu oamenii de la compania ei de producţie, Harpo, joi, şi au fost extrem de drăguţi. Chiar şi Oprah a spus, în urmă cu câţiva ani, că nu încurajează şi nici nu descurajează o astfel de iniţiativă", pentru că aşa stau lucrurile în America.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici