O călugăriţă a cheltuit peste 800.000 de dolari la jocuri de noroc, după ce a devalizat şcoala pe care o conducea

  • Sora Mary Margaret Kreuper, o călugăriţă catolică, a ”spart” 835.339 de dolari din fondul şcolii.
  • Femeia conducea instituţia de 28 de ani, dar patima cazinourilor a lovit-o în intervalul 2008-2018.
  • În vârstă de 79 de ani, călugăriţa a pledat vinovată, iar procesul său va începe pe 1 iulie.
451 afișări
Imaginea articolului O călugăriţă a cheltuit peste 800.000 de dolari la jocuri de noroc, după ce a devalizat şcoala pe care o conducea

O călugăriţă a cheltuit peste 800.000 de dolari la jocuri de noroc, după ce a devalizat şcoala pe care o conducea

Sora Mary Margaret Kreuper a fost de acord să pledeze vinovată la acuzaţiile care îi sunt aduse, anume că ar fi delapidat Şcoala Catolică din Torrance, California, pe care a condus-o în trecut, au declarat procurorii.

Ca şi călugăriţă catolică, sora Mary Margaret Kreuper a fost director al Şcolii Catolice St. James din Torrance, California, până în anul 2018.
Femeia în vârstă de 79 de ani a fost acuzată de furtul a peste 835.000 de dolari SUA. Suma exactă este de 835.339 de dolari, bani proveniţi din fondurile şcolii.
Sumele au fost folosite pentru plata excursiilor făcute de soră pentru a-şi satisface pasiunea pentru jocurile de noroc, au declarat procurorii federali care au luat urma banilor. Femeia era o împătimită a cazinourilor şi cheltuia sume uriaşe.

Sora Mary Margaret Kreuper a fost acuzată, marţi, pentru fraudă bancară şi pentru spălare de bani, după ce a făcut ”inginerii” financiare cu finanţele de la Şcoala Catolică St. James în decurs de 10 ani, care se încheie în septembrie 2018, potrivit unui comunicat de presă al Procuraturii SUA din districtul central din California.

Mary Margaret Kreuper, care a fost directorul şcolii timp de 28 de ani, a fost de acord să pledeze vinovată ca parte a unui acord de recunoaştere a vinovăţiei semnat cu procurorii, se arată într-un comunicat.

Procurorul a declarat că Mary Margaret Kreuper a recunoscut, de asemenea, că a falsificat evidenţa financiară a şcolii. Călugăriţa urmează să fie trimisă în judecată pe 1 iulie, potrivit oamenilor legii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici