O cântăreaţă celebră a cântat la pian într-o gară din Londra

Celebra Alicia Keys a cântat la pian în gara St. Pancras din Londra. Ea i-a surprins pe trecători după ce a adaptat versurile unui hit folosind refrenul „acum eşti la Londra!” în loc de „acum eşti în New York!”.

1123 afișări
Imaginea articolului O cântăreaţă celebră a cântat la pian într-o gară din Londra

Sursa Foto: AP/ Mediafax Foto

Zeci de călători au asistat la concertul inedit. Cântăreaţa americană, câştigătoare a premiului Grammy a cântat melodia Empire State Of Mind. La cererea publicului, vedeta în vârstă de 42 de ani a mai cântat hiturile ei If I Ain't Got You şi No One, precum şi cel mai recent single al ei Lifeline.

Publicul a aplaudat frenetic şi apoi numeroase videoclipuri au fost publicate pe reţelele de socializare, potrivit Sky News.

„Imaginaţi-vă că vă urcaţi într-un lift la StPancrasInt şi că o vedeţi pe @aliciakeys la pian”, a scris un utilizator pe X.

Cântăreaţa a cântat la un pian negru Yamaha, care a fost donat gării de Sir Elton John.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici