O carte despre istoria Universului scrisă de Brian May (Queen) apare la RAO

Cartea "Bang! Istoria completă a Universului", scrisă de Brian May de la Queen împreună cu alţi doi autori britanici, a apărut recent în limba română la Editura RAO.

1 afișare
Imaginea articolului O carte despre istoria Universului scrisă de Brian May (Queen) apare la RAO

O carte despre istoria Universului scrisă de Brian May (Queen) apare la RAO

Chitaristul Brian May studia astrofizica la Imperial College când a pus bazele trupei Queen împreună cu vocalul Freddie Mercury şi bateristul Roger Taylor în 1970. El a renunţat să mai studieze praful interstelar când formaţia a ajuns să aibă un succes din ce în ce mai mare. Dar interesul faţă de astronomie s-a păstrat şi a scris, împreună cu Patrick Moore şi Chris Lintott, cartea "Bang! Istoria completă a Universului", care a fost publicată în Marea Britanie anul trecut.

"Bang!" a fost nominalizată la premiile Societăţii Regale la secţiunea carte ştiinţifică şi a intrat în topul 30 al celor mai bine vândute cărţi pe Amazon.com, conform Editurii RAO.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici