O continuare a serialului "Dallas" ar putea fi produsă de TNT

O continuare a serialului de televiziune de succes "Dallas" ar putea fi produsă de postul TV TNT, care a desemnat deja scenaristul pentru acest proiect.

77 afișări
Imaginea articolului O continuare a serialului "Dallas" ar putea fi produsă de TNT

O continuare a serialului "Dallas" ar putea fi produsă de TNT (Imagine: abcnews.com)

Potrivit presei americane de specialitate, Cynthia Cidre va scrie scenariul pentru continuarea serialului TV "Dallas".

Postul de televiziune TNT şi Warner Horizon, compania care va produce noile episoade, au refuzat să ofere detalii despre intriga noului serial.

Conform proiectului iniţial, personajele principale ar fi John Ross, fiul cuplului J.R. - Sue Ellen, şi Christopher, fiul adoptat de cuplul Bobby - Pamela, dar studioul producător şi postul de televiziune au decis să aştepte scenariul scris de Cynthia Cidre pentru a lua o decizie.

Patrick Duffy, interpretul personajului Bobby Ewing din serialul original, Larry Hagman, interpretul fratelui acestuia, J.R. Ewing, şi Linda Gray, interpreta soţiei lui J.R. Ewing, Sue Ellen, au fost contactaţi deja, în urmă cu două luni, de producători, care i-au întrebat dacă doresc să reia aceste roluri.

Potrivit presei americane, în prezent nu au loc negocieri între actori şi Warner Horizon, iar un reprezentant al acestui studio de producţie a declarat că cei trei artişti "ar putea să joace sau nu" în noul serial TV.

"Dallas", lansat în 1978, a fost unul dintre cele mai de succes seriale de televiziune din istorie şi a rulat timp de 13 sezoane pe postul CBS.

Compania Warner Bros. TV deţine drepturile de televiziune asupra serialului "Dallas", iar drepturile cinematografice sunt deţinute de New Regency, care încearcă să realizeze de mulţi ani un lungmetraj inspirat din această producţie.

Cynthia Cidre este scenarista şi producătoarea executivă a serialului de televiziune "Cane/ Imperiul familiei Duque". Ea a realizat, totodată, episodul pilot al serialului "Danny Fricke" şi a scris scenariul pentru "Mambo Kings".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici