O femeie a fost la un pas să fie dată jos din avion din cauza tricoului purtat: „M-am simţit complet umilită” | FOTO

O femeie a declarat că s-a simţit „complet umilită” după ce aproape a fost dată jos dintr-un avion din cauza tricoului pe care îl purta, transmite postul de televiziune CBS4.

13084 afișări
Imaginea articolului O femeie a fost la un pas să fie dată jos din avion din cauza tricoului purtat: „M-am simţit complet umilită” | FOTO

„Umilită complet.” O femei a fost la un pas să fie dată jos din avion din cauza ţinutei „provocatoare” | FOTO

Incidentul s-a petrecut pe Aeroportul Internaţional din Denver înainte de îmbarcarea într-un avion al companiei United Airlines. În timp ce aştepta la poarta de îmbarcare, un angajat al companiei i-a spus femeii să iasă din rând. Un supervizor i-a explicat apoi că tricoul ei decoltat este de vină. „M-am simţit complet umilită, jenată, confuză”, a declarat Andreea Worldwide.

Ulterior, angajaţii companiei s-au răzgândit şi i-au permis să urce la bord, unde avea loc la clasa întâi.

Femeia a declarat că zboară frecvent cu această companie, de la care aşteaptă scuze.

United Airlines a anunţat că va lua legătura cu Worldwide pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Un incident similar s-a petrecut în decembrie 2019. Unui băiat în vârstă de 10 ani, care călătorea din Africa de Sud spre Noua Zeelandă, i s-a cerut să îşi schimbe tricoul înainte de a urca într-un avion. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici