O femeie din Africa de Sud a sărbătorit împlinirea vârstei de 100 de ani printr-un salt cu paraşuta - VIDEO

Georgina Harwood, o femeie din Africa de Sud, a sărbătorit împlinirea vârstei de 100 de ani prin intermediul unui salt cu paraşuta pe care l-a efectuat sâmbătă, informează nbcnews.com.

195 afișări
Imaginea articolului O femeie din Africa de Sud a sărbătorit împlinirea vârstei de 100 de ani printr-un salt cu paraşuta - VIDEO

O femeie din Africa de Sud a sărbătorit împlinirea vârstei de 100 de ani printr-un salt cu paraşuta (Imagine: captura video)

Georgina Harwood a împlinit vârsta de 100 de ani marţi şi a ţinut să marcheze acest moment important din viaţa ei printr-o acţiune insolită, urcând la bordul unui avion, sâmbătă, şi executând un salt cu paraşuta.

Saltul centenarei sud-africane a fost urmărit cu mare emoţie de membrii familiei sale - copii, nepoţi şi strănepoţi -, care au aşteptat cu nerăbdare revenirea ei la sol.

Saltul cu paraşuta a fost executat în tandem, alături de instructorul Jason Baker, deasupra oraşului Cape Town.

Acesta a fost cel de-al treilea salt cu paraşuta efectuat de Georgina Harwood. Ea a efectuat primul salt cu paraşuta, tot în tandem, la vârsta de 92 de ani, în 2007.

Următoarea aventură a temerarei sud-africance centenare va avea loc luni, când Georgina Harwood va participa la o sesiune de scufundări marine şi va înota, protejată de o cuşcă, alături de rechini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici