O fotografie cu nudul Madonnei, vândută la licitaţie

O fotografie cu nudul Madonnei, realizată în 1979, a fost vândută la o licitaţie a casei Christie's din New York contra sumei de 37.500 de dolari, informează New Musical Express.

117 afișări
Imaginea articolului O fotografie cu nudul Madonnei, vândută la licitaţie

O fotografie cu nudul Madonnei, vândută la licitaţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Imaginea, realizată de fotograful Lee Friedlander, a fost cumpărată prin licitaţie telefonică de o persoană care a dorit să rămână anonimă.

Fotografia a fost realizată pe vremea când Madonna era încă o dansatoare aspirantă. Fotografia a apărut pentru prima dată într-o ediţie din 1985 a revistei Playboy.

Recent, Madonna a pozat pentru un pictorial unde apare în ipostaze erotice, alături modelul brazilian Jesus Luz, în vârstă de 22 de ani, despre care presa spune că este noul iubit al vedetei. Pictorialul va fi publicat în ediţia din martie a revistei W.

Citeşte şi:

Madonna, în ipostaze erotice alături de noul iubit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici