O incursiune în viaţa bogaţilor: Cum arată apartamentul de 80 de milioane de euro - GALERIE FOTO

Un apartament cu cinci dormitoare aflat în centrul Londrei poate fi cumpărat doar de persoanele extrem de bogate, suma de vânzare fiind de 65 de milioane de lire sterline (peste 80 de milioane de euro). Apartamentul are vedere spre Hyde Park şi Knightsbridge.

955 afișări
Imaginea articolului O incursiune în viaţa bogaţilor: Cum arată apartamentul de 80 de milioane de euro - GALERIE FOTO

O incursiune în viaţa bogaţilor: Cum arată apartamentul de 80 de milioane de euro (Foto: Daily Mail)

Scos la vânzare în urmă cu patru zile, apartamentul a stârnit deja interesul unora dintre cei mai bogaţi oameni britanici, informează Daily Mail.

El se întinde pe întreg etajul opt al pavilionului C din cea mai scumpă clădire din Londra.

În interiorul lui se regăsesc cinci dormitoare, şase băi şi trei livinguri mari. Apartamentul este împărţit în două aripi, în cea dinspre oraş fiind doar dormitoarele.

GALERIE FOTO

Designul a fost realizat de o firmă specializată care s-a inspirat din "cele două perspective diferite ale Londrei, care sunt combinate unic în apartament pentru a furniza o interpretară modernă şi sofisticată".

Agenţia imobiliară care se ocupă de vânzarea lui s-a asigurat că acesta va fi vizitat doar de persoanele cu adevărat interesate de apartament şi nu şi de curioşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici