ATAC INEDIT PE ŞOSEA: O şoferiţă a bruscat un biciclist, apoi a anunţat Poliţia că a fost atacată de acesta - VIDEO

O şoferiţă a bruscat un biciclist pe şosea, apoi, conform spuselor Poliţiei, a sunat la secţie pentru a se plânge că a fost atacată de acesta.

6093 afișări
Imaginea articolului ATAC INEDIT PE ŞOSEA: O şoferiţă a bruscat un biciclist, apoi a anunţat Poliţia că a fost atacată de acesta - VIDEO

ATAC INEDIT PE ŞOSEA: O şoferiţă a bruscat un biciclist, apoi a anunţat Poliţia că a fost atacată de acesta - VIDEO

Incidentul a avut loc pe un drum de ţară din Anglia. Femeia ar fi fost deranjată de modul în care circula biciclistul, traficul fiind îngreunat de acesta, relatează dailymail.co.uk.

În clipul video postat pe YouTube, şoferiţa este surprinsă alergându-l pe biciclistul în vârstă, apoi împingându-l şi lovindu-l după aceea cu piciorul.

Deşi biciclistul nu a încercat decât să se apere de femeia nervoasă, aceasta a telefonat apoi la Poliţie pentru a anunţa că ea a fost atacată de bărbatul care ar fi îngreunat traficul.

"O femeie a sunat la Poliţia din Gloucestershire pentru a raporta că a fost atacată de un biciclist care ţinea pe loc traficul. Ofiţerii au încercat să localizeze femeia, dar se pare că datele pe care le-a oferit aceasta erau incorecte", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei.

În prezent, Poliţia încearcă să stabilească identitatea persoanelor implicate în altercaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici