Video O înregistrare video cu Angelina Jolie drogată - pe internet

Tabloidul britanic The Sun a publicat o înregistrare video în care Angelina Jolie apare cu pupilele dilatate, lângă o femeie care fumează heroină, filmată în 1999, înainte ca actriţa americană să devină un star hollywoodian şi ambasadoare a ONU.

312 afișări

În înregistrarea video, de proastă calitate, starul din "Tomb Raider" apare cu pupilele dilatate, bâlbâindu-se, alături de o femeie care consumă heroină.

Potrivit sursei citate, actriţa nu apare consumând droguri, însă abia îşi ţine ochii deschişi şi îşi freacă mecanic dinţii în timp ce vorbeşte. Jolie se laudă că adoră sexul sado-masochist şi să-şi ucidă animalele de companie, adăugând: "Este o chestie cool".

Angelina, în prezent în vârstă de 32 de ani, însărcinată, mamă model a patru copii, a recunoscut în trecut că a consumat droguri pe când îşi croia drum ca actriţă la Hollywood.

"Am luat cocaină, heroină, ecstasy, LSD, de toate. Am renunţat la ele cu foarte mult timp în urmă", a spus Jolie.

Şocanta înregistrare subliniază şi mai mult diferenţa între începuturile carierei lui Jolie şi statutul său actual, de ambasadoare a bunăvoinţei din partea ONU şi actriţă de succes la Hollywood.

Angelina, care are o fiică biologică, Shiloh, în vârstă de doi ani, este în prezent însărcinată cu gemeni. Ea şi partenerul său de viaţă, Brad Pitt, în vârstă de 44 de ani, mai au trei copii adoptaţi, Pax Thien, de origine vietnameză, în vârstă de 4 ani, Maddox, de origine cambodgiană, în vârstă de 6 ani, şi Zahara, de origine etiopiană, în vârstă de 3 ani.

Un prieten bun al actriţei a declarat: "Chiar şi pe atunci (în trecut, n.r.) o auzeam că vrea să adopte o mare familie din lumea întreagă".

Starul hollywoodian a vizitat în interes umanitar peste 20 de zone de conflict, printre care se numără Irak şi regiunea Darfur din Sudan, de la alegerea sa ca ambasador al bunăvoinţei din partea ONU, în 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici