O linie erotică, reclamată pentru că nu a satisfăcut un client

O linie telefonică erotică a fost reclamată la Protecţia Consumatorului de un gălăţean nemulţumit că nu a fost satisfăcut, însă reclamaţia s-a dovedit nefondată.

333 afișări
Imaginea articolului O linie erotică, reclamată pentru că nu a satisfăcut un client

O linie erotică, reclamată pentru că nu a satisfăcut un client

Potrivit inspectorului şef al Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Galaţi, Silviu Bacalum, tânărul susţine în reclamaţie nu numai că a fost nemulţumit de serviciile prestate, dar că a fost şi jignit.

"A venit un consumator care a sunat la o linie erotică şi care nu a fost mulţumit de serviciul prestat. Mai rău de atât, a fost jignit şi făcut minor", susţine Silviu Bacalum.

Cercetările întreprinse de inspectorii OJPC Galaţi au dovedit însă că plângerea nu era întemeiată, serviciile oferite fiind considerate de bună calitate.

"Inspectorul care a soluţionat cazul a spus că plângerea este neîntemeiată. A vorbit la linia erotică, a verificat şi a stabilit că totul era în regulă", a mai spus inspectorul şef al OJPC Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici