O nouă nuntă regală la castelul Windsor. Regina Elizabeth şi prinţul Harry, printre invitaţi | VIDEO

Lady Gabriella Windsor, fiica prinţilor de Kent, s-a căsătorit sâmbătă, iar printre invitaţii la ceremonia care s-a desfăşurat la capela St George de pe domeniul Windsor s-au numărat regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, dar şi prinţul Harry, potrivit Reuters.

2678 afișări
Imaginea articolului O nouă nuntă regală la castelul Windsor. Regina Elizabeth şi prinţul Harry, printre invitaţi | VIDEO

O nouă nuntă regală la castelul Windsor. Regina Elizabeth şi prinţul Harry, printre invitaţi | VIDEO

Prinţul Harry, proaspăt tată, s-a întors astfel la capela unde, în 2018, tot în luna mai, dar pe data de 19, se căsătorea cu fosta actriţă americană Meghan Markle.

Lady Gabriella Windsor, o scriitoare în vârstă de 38 de ani, fiica prinţului Michael de Kent, s-a căsătorit cu bancherul Thomas Kingston, în vârstă de 40 de ani.

La nuntă, a treia în decurs de un an care are loc la Windsor - acesta fiind locul ales şi de prinţesa Eugenie de York, în toamna anului trecut -, regina Elizabeth, în vârstă de 93 de ani, a fost însoţită de prinţul consort Philip, în vârstă de 97 de ani. Printre invitaţi s-au numărat şi prinţii Andrew şi Edward şi prinţesa Anne, toţi fiind copiii reginei.

După naşterea lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul prinţului Harry, pe 6 mai, Lady Gabriella ocupă poziţia a 52-a în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Tatăl miresei este vărul primar al reginei Elizabeth a II-a - taţii lor au fost fraţi şi fiii regelui George al V-lea - şi al 48-lea în ordinea succesiunii la tron.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici