O păpuşă Barbie, inspirată de personalitatea actriţei Elizabeth Taylor, lansată în Statele Unite - FOTO

Compania producătoare de jucării Mattel a decis să onoreze memoria actriţei Elizabeth Taylor şi implicarea acesteia în diverse cauze umanitare prin lansarea pe piaţă a unei păpuşi Barbie, inspirată de personalitatea celebrei artiste americane.

513 afișări
Imaginea articolului O păpuşă Barbie, inspirată de personalitatea actriţei Elizabeth Taylor, lansată în Statele Unite - FOTO

Elizabeth Taylor (Imagine: Hepta)

Noua păpuşă Barbie, care are părul negru, ochii violeţi şi poartă o spectaculoasă rochie albă, se numeşte "White Diamonds", după numele unui parfum celebru lansat de Elizabeth Taylor, informează contactmusic.com.

Rochia păpuşii este decorată cu o panglică roşie din satin, un element care marchează profunda implicare a actriţei americane în susţinerea cauzei bolnavilor de SIDA. Păpuşa are şi alte accesorii: bijuterii din aur, ochelari de soare şi un flacon în miniatură reprezentând o sticlă de parfum.

Păpuşa dedicată actriţei Elizabeth Taylor poate fi achiziţionată de pe site-ul BarbieCollector.com la preţul de 150 de dolari.

Aceasta însă nu este prima păpuşă dedicată celebrei actriţe americane. În Statele Unite au fost lansate în trecut alte două modele: una dintre păpuşi a fost realizată după chipul şi asemănarea personajului jucat de Elizabeth Taylor în filmul "Cleopatra", iar cealaltă păpuşă purta o elegantă rochie de culoare violet şi purta în jurul gâtului un colier din cristale Swarovski veritabile.

Elizabeth Taylor a murit în martie 2011 la vârsta de 79 de ani, din cauza unei insuficienţe cardiace.

Actriţa americană a ocupat în 2012 primul loc în topul Forbes al celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă. Fondul care administrează averea lăsată de celebra actriţă americană a obţinut în ultimele 12 luni venituri de 210 milioane de dolari. Cea mai mare parte din această sumă provine din vânzarea la licitaţie a bijuteriilor, rochiilor şi operelor de artă care au aparţinut artistei.

Elizabeth Taylor şi-a câştigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944), şi a fost recompensată cu două premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) şi "Cui îi e frică de Virginia Woolf?" (1966), în acesta din urmă avându-l partener pe Richard Burton, cu care a fost căsătorită de două ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici