O pereche de pantofi donată de Madonna şi un colier de diamante donat de casa Rafael & Sons, la licitaţie, la Balul de Halloween

Un colier de diamante, în valoare de 24.000 de euro, şi o pereche de pantofi donată de Madonna vor fi scoase la licitaţie la ediţia a şasea a Balului de Caritate de Halloween, care va avea loc sâmbătă, la Palatul Parlamentului, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului.

87 afișări
Imaginea articolului O pereche de pantofi donată de Madonna şi un colier de diamante donat de casa Rafael & Sons, la licitaţie, la Balul de Halloween

O pereche de pantofi donată de Madonna şi un colier de diamante donat de casa Rafael & Sons, la licitaţie, la Balul de Halloween (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un colier de diamante, în valoare de 24.000 de euro, şi o pereche de pantofi donată de Madonna vor fi scoase la licitaţie la ediţia a şasea a Balului de Caritate de Halloween, care va avea loc sâmbătă, la Palatul Parlamentului, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului.

Casa de diamante Rafael & Sons, prezentă pe piaţa internaţională din 1970, a donat pentru cea de-a şasea ediţie a Balului de Caritate de Halloween, organizat de către Asociaţia Ovidiu Rom, un colier de diamante impresionant, în valoare de 24.000 de euro. Colierul din aur alb de 18 carate este decorat cu 267 de diamante totalizând împreună 4,2 carate, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Bijuteria va fi purtată în timpul evenimentului de prezentatoarea balului, Laura Cosoi, şi va fi oferită persoanei care, prin donaţia făcută, va sprijini cel mai mare număr de copii, provenind din familii defavorizate, să meargă la grădiniţă. "Sunt onorată să port o astfel de bijuterie, mai ales cu un scop atât de nobil", a declarat vedeta Pro TV Laura Cosoi.

"În Israel, ţara mea originară, implicarea socială face parte din educaţia fiecăruia. Noi nu importăm doar diamante şi bijuterii, ci şi cultura noastră de business, educaţia, stilul de viaţă, principiile, iar unul dintre cele mai importante este răspunderea fiecăruia faţă de societatea în care activăm şi problemele cu care aceasta se confruntă", a declarat Noam Lenzini, Managing Director Rafael & Sons.

Totodată, sâmbătă, la Balul de Caritate de Halloween, va fi scoasă la licitaţie o pereche de pantofi donată de celebra cântăreaţă Madonna. Această pereche de pantofi, marca Christian Dior, a fost câştigată la ediţia de anul trecut a Balului de Caritate de Halloween de Carrefour România, compania donând pantofii înapoi Asociaţiei Ovidiu Rom, pentru a fi scoşi la licitaţia organizată la această ediţie a balului. În 2009, perechea de pantofi Christian Dior, donată de Madonna, a fost câştigată în urma unei donaţii de 10.000 de euro de directorul de marketing al lanţului Carrefour România, Andreea Mihai.

La Balul de Caritate de Halloween vor fi scoase la licitaţie şi trei aspiratoare Electrolux, personalizate de designerii Mihai Albu, Lena Criveanu şi Kristina Dragomir, dar şi vouchere la Van Gogh Café, la Hotelul Hilton, la salonul deschis în Bucureşti de Anastasia Soare şi la magazinele Entrance şi Victoria 46.

La eveniment, vor mai fi licitate: un telefon Samsung, un weekend pentru două persoane la The Machine House (the guesthouse of the Count Mikes Estate) în Zabola, Covasna, un vin chilian oferit de ambasadorul Republicii Chile în România, un vin de colecţie Cantus Primus Cabernet Sauvignon de la Cramele Halewood şi whisky Jack Daniels (Brown Forman).

Invitatul de onoare al Balului de Halloween, organizat sâmbătă, la Palatul Parlamentului, este actorul Nicolas Cage, deţinătorul unui premiu Oscar. Nicolas Cage începe, pe 1 noiembrie, în România, filmările pentru "Ghost Rider: Spirit of Vengeance". Potrivit reprezentanţilor Castel Film, în primă fază, filmările vor avea loc în judeţul Sibiu. Nicolas Cage a jucat în peste 60 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Balul de Caritate de Halloween este un eveniment de strângere de fonduri pentru programele desfăşurate de Asociaţia Ovidiu Rom. Sumele strânse din donaţii vor fi folosite pentru a susţine programul "Fiecare Copil în Grădiniţă", prin care Ovidiu Rom trimite la grădiniţă 1.200 de copii din 20 comunităţi din România.

Misiunea Asociaţiei Ovidiu Rom este de a aduce fiecare copil sărac în grădiniţă şi în şcoală - pentru că acei copii care încep şcoala mai târziu decât colegii lor, din cauza sărăciei, nu vor putea niciodată să recupereze diferenţa creată deja.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici