O pisică neagră a făcut un gest surprinzător. Cum a reuşit felina să îşi salveze stăpâna

  • „Mieunatul furios” al unei pisici i-a salvat viaţa stăpânei sale după ce aceasta a căzut într-o râpă de 70 de metri şi a ajuns într-un râu.
  • Salvarea aproape miraculoasă a pensionarei se datorează mieunatului disperat al pisicii sale care a fost auzit la timp de salvatori.
3033 afișări
Imaginea articolului O pisică neagră a făcut un gest surprinzător. Cum a reuşit felina să îşi salveze stăpâna

Sursa foto: Twitter

O pisică neagră a devenit eroină după ce mieunatul său a atras atenţia celor din jur pentru a o salva pe stăpâna sa care căzuse într-o râpă. Femeia s-a agăţat de sârmă ghimpată, a alunecat şi a ajuns într-un pârâu, potrivit Dailystar.

Bătrâna de 83 de ani a fost dată dispărută de prietena ei, însă poliţia nu a reuşit localizarea acesteia. Abia atunci când pisica ei a fost auzită mieunând, salvatorii au descoperit locul unde se afla aceasta.

Odată ajunse la faţa locului, forţele salvatoare au transportat victima cu avionul la spital, unde se află în stare stabilă.
 
Informând oamenii despre ce s-a întâmplat, Poliţia Bodmin a postat pe Facebook: „În această după-amiază, ofiţerii din Bodmin au primit sarcina de a efectua o căutare a unei femei în vârstă de 83 de ani care a fost dată dispărută. (...) Pisica Piran a salvat ziua!".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici