O pisică uriaşă care cântăreşte 18 kilograme a fost adoptată în Virginia

Patches, o pisică uriaşă care cântăreşte 18,27 kilograme, a fost adoptată, a declarat miercuri, pe Facebook, adăpostul Richmond Animal Care and Control din Virginia.

2042 afișări
Imaginea articolului O pisică uriaşă care cântăreşte 18 kilograme a fost adoptată în Virginia

Sursa foto: Richmond Animal Care and Control

Pisica albă pufoasă, cu pete cenuşii şi o coadă cenuşie, căuta un nou proprietar care să o ajute să-şi menţină dieta specială şi să o aducă la o greutate sănătoasă, a spus adăpostul. O postare care o descrie pe Patches şi nevoile sale a strâns rapid mii de reacţii şi comentarii.

În timp ce Patches a fost descrisă de către adăpost drept o „lacomă glorioasă”, ea nu este cea mai grasă pisică din istorie. Potrivit Guinness World Records, cea mai grea pisică înregistrată a fost Himmy, care în 1986 cântărea 46 de kilograme şi a trebuit să fie transportată cu roaba. Instituţia de evidenţă nu mai ţine evidenţa categoriei pentru a evita încurajarea proprietarilor de animale de companie să-şi ţină animalele la greutăţi nesănătoase, potrivit Yahoo

Deşi este dificil de stabilit un interval definitiv cu privire la greutatea medie a unei pisici sănătoase, deoarece aceasta variază între rase şi depinde de sexul pisicii, Purina a spus că există câteva criterii pe care le puteţi utiliza pentru a determina dacă pisica dvs. este sau nu la o greutate sănătoasă. De exemplu, proprietarul unui animal de companie ar trebui să poată simţi coastele felinei, iar abdomenul pisicii ar trebui să apară ascuns în spatele coastelor.

Richmond Animal Care and Control a postat o fotografie cu Patches şi noul său proprietar, precum şi un videoclip care arată pisica transportată într-un coteţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici