O româncă face senzaţie în muzică. Cine i-a depăşit pe Rihanna şi David Guetta în topurile din Europa - VIDEO

Alexandra Stan, o tânără de 22 de ani din Constanţa, a reuşit să îi depăşească în topuri pe Rihanna şi David Guetta, cu piesa sa "Mister Saxobeat".

3999 afișări
Imaginea articolului O româncă face senzaţie în muzică. Cine i-a depăşit pe Rihanna şi David Guetta în topurile din Europa - VIDEO

O româncă face senzaţie în muzică. Cine i-a depăşit pe Rihanna şi David Guetta în topurile din Europa

Alexandra Stan este mai tare decat Rihanna sau David Guetta în topurile din Marea Britanie, Franţa şi Spania şi a înnebunit cluburile din Europa cu "Mister Saxobeat". Chiar de la lansare a ajuns în vârful topurilor, iar succesul a luat-o prin surprindere, informează stirileprotv.ro.

"Eu fiind din Constanţa, un oras mic, nu eram obişnuită să cânt pe scene mari. Viaţa mea s-a schimbat radical. Nu mai am timp să ies cu prietenii. Eu în domeniul muzical nu am decât un an de canto, dar nu cred că asta este cel mai important. Contează să ai câte puţin din toate, să fii foarte pregătit pentru munca fizică şi să ai un corp rezistent, să dormi două-trei ore pe noapte", spune Alexandra Stan.

Iar reteţa a dat roade. A fost numărul 1 în Franţa, Canada, Spania, Rusia, iar de curând a aflat că piesa sa este cea mai ascultată şi în Marea Britanie.

"I-am surclasat pe David Guetta şi pe Rihanna. Dacă stau să mă gândesc, nu realizez, e Rihana totuşi!", povesteşte Alexandra.

Alexandra are o piesă nouă, care se numeşte "Get Back", iar acum lucrează la un videoclip şi intenţionează să lanseze anul acesta şi primul său album.

Alexandra Stan nu este singura româncă ce face carieră în industria muzicală din afara ţării. Edward Maya şi Vika Jigulina au obţinut trofeul Top Dance Song, la Billboard Music Awards 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici