O tânără a fost împuşcată la o petrecere dată de fiul lui Alain Delon în apartamentul actorului

O tânără de 16 ani a fost împuşcată la o petrecere dată de fiul actorului Alain Delon, Alain-Fabien Delon, în vârstă de 17 ani. Actorul francez nu era prezent la petrecere, la care au participat câţiva prieteni ai fiului său.

690 afișări
Imaginea articolului O tânără a fost împuşcată la o petrecere dată de fiul lui Alain Delon în apartamentul actorului

O tânără a fost împuşcată la o petrecere dată de fiul lui Alain Delon în apartamentul actorului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tânăra a fost împuşcată cu un pistol din colecţia actorului Alain Delon, iar fiul lui Delon şi un alt tânăr de 14 ani au fost audiaţi de un judecător pentru cauze cu minori şi inculpaţi pentru vătămare corporală din culpă.

Cei doi adolescenţi au fost eliberaţi, Alain Delon revăzându-şi fiul după incident, sâmbătă în jurul orei 17.00, potrivit cotidianului elveţian Le Matin.

Actorul Alain Delon a confirmat că o tânără a fost împuşcată în apartmentul său din Geneva, joi seară, la o petrecere dată de fiul său, însă a precizat că nu acesta din urmă a tras.

Avocatul care îl reprezintă pe Alain-Fabien Delon, Alec Reymond, a precizat că în urma audierilor este clar că împuşcarea fetei a fost accidentală.

Într-un interviu apărut sâmbătă în Le Matin, actorul francez a declarat: "Tot ce ştiu până acum este că fiul meu nu a tras. (...) Fiul meu mi-a trădat dragostea şi încrederea organizând, când eu eram plecat, o petrecere la mine acasă cu prietenii lui, în ajunul plecării noastre în vacanţă. Ca rezultat, am primit un telefon de la poliţie. Sunt foarte mâhnit".

Actorul a mai spus că nu ţine nicio armă la Geneva. "Se pare că erau două-trei, dar nu este exclus să fi fost luate din casa mea de la ţară", de la Douchy, la sud de Paris, a spus Delon.

"Fii mei (Alain-Fabien şi Anthony, actor franco-american, în vârstă de 46 de ani, n.r.) se cred la cinema (...). Anthony a stat, la un moment dat, trei luni la închisoare", a mai spus starul cinematografiei franceze, apreciind şi că "prin jocurile video ultraviolete, Facebook, internet şi tot restul, copiii noştri trăiesc în permanenţă în mediul virtual".

Delon a mai spus că, din fericire, tânăra nu şi-a pierdut viaţa.

Împuşcată în stomac, victima a fost în stadiu critic vineri, însă în ziua următoare, starea ei s-a ameliorat şi şi-a putut mişca trei membre, alungând teama unei paralizii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici