O vedetă din Games of Thrones a fost provocată la bătaie de un fan care îi ura personajul: Îmi vine să îţi dau un pumn în faţă / Reacţia actorului

O vedetă din „Games of Thrones/ Urzeala Tronurilor”, Dean-Charles Chapman, interpretul rolului Tommen Baratheon, a fost provocată la bătaie de un fan căruia nu i-a plăcut personajul jucat de actor în serial, arată Variety.

3569 afișări
Imaginea articolului O vedetă din Games of Thrones a fost provocată la bătaie de un fan care îi ura personajul: Îmi vine să îţi dau un pumn în faţă / Reacţia actorului

O vedetă din Games of Thrones a fost provocată la bătaie de un fan care îi ura personajul

Actorul a povestit că ştie cum s-a terminat serialul produs de HBO, dar că nu l-a mai interesat să urmărească povestea după ce personajul său a murit.

Vedeta din “Game of Thrones” a povestit că s-a întâlnit cu mulţi fani ai serialului dar cel mai surprinzător a fost un spectator care i-a cerut să se bată cu el după ce l-a recunoscut.

Dean-Charles Chapman a povestit că fanul “făcea «Chiar te urăsc. Îmi vine să îţi dau un pumn în faţă», iar prietenii mei făceau «Whoa... whoa... whoa”.

Actorul nu a vrut să spună şi dacă a acceptat provocarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici