O zi din viaţa puilor de panda, LIVE. Cum îşi petrec ursuleţii Ziua Pământului - VIDEO LIVE

Ziua Pământului este sărbătorită pe 22 aprilie pe tot globul, iar cu această ocazie puii de urs panda pot fi urmăriţi live pe internet, pe parcursul unei zile din viaţa lor într-o rezervaţie din China.

625 afișări
Imaginea articolului O zi din viaţa puilor de panda, LIVE. Cum îşi petrec ursuleţii Ziua Pământului - VIDEO LIVE

O zi din viaţa puilor de panda, LIVE. Cum îşi petrec ursuleţii Ziua Pământului - VIDEO LIVE

Pentru a marca Ziua pământului, Explore.org a creat o pagină unde arată lumii o zi din viaţa urşilor panda de la rezervaţia Bifengxia din China, informează Huffington Post.

"Este ceva magic şi inspiraţional să vezi puii de panda interacţionând unii cu alţii. Sperăm ca după ce vor vedea aceste imagini, oamenii să dezvolte legături emoţionale nu numai cu urşii, ci cu întreaga planetă", a declarat Charlie Annenberg, fondatorul Explore.org.

Cei patru pui de urs panda care pot fi văzuţi, pe nume Zhicchun, Qingsham, Chaoyang şi Au’au, au sub doi ani.

Explore.org are şi alte proiecte live, care urmăresc urşii polari, meduze, balene, aurora borealis sau plaja din Santa Monica.

Ziua Pământului a fost iniţiată în SUA de senatorul american Gaylord Nelson şi sărbătorită prima dată pe pe 22 aprilie 1970, de circa 20 milioane de cetăţeni americani, în marea lor majoritate tineri şi foarte tineri.

După două decenii, în anul 1990, peste 200 milioane de oameni din 141 de ţări au transformat Ziua Pământului într-o manifestare de amploare în istoria omenirii, prin alăturarea lor în dorinţa de a milita pentru un viitor mai bun al planetei.

În prezent, peste 500 de milioane de oameni din 175 de ţări sărbătoresc Ziua Pământului, pe 22 aprilie, numeroase comunităţi organizând chiar o săptămână întreagă de manifestări dedicate mediului înconjurător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici