Oana Andoni a născut o fetiţă

Oana Andoni, prezentatoarea Ştirilor Pro TV, a născut prin cezariană, joi dimineaţă, o fetiţă perfect sănătoasă.

761 afișări
Imaginea articolului Oana Andoni a născut o fetiţă

Oana Andoni a născut o fetiţă (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Ana Erica s-a născut joi, la ora 09.00, are o greutate de 3,100 kilograme şi o lungime de 50 de centimetri, iar prima notă pe care a primit-o când a sosit pe lume a fost 10, din partea medicilor, informează stirileprotv.ro.

"M-am gândit mult la clipa în care îmi voi putea ţine copilul în braţe şi pot să spun că este mai mult decât mi-am imaginat. Sunt copleşită de fericire în aceste momente, iar sentimentul pe care îl încerc nu se compară cu nimic din ce am trăit până acum şi nu voi uita niciodată momentul în care am văzut-o pentru prima dată. E un sentiment ce nu se poate descrie în cuvinte şi sunt foarte fericită că trăiesc aşa ceva. Vieţile noastre, a mea şi a soţului meu, sunt deja mult mai bogate şi putem să spunem că suntem pe deplin împliniţi", a declarat proaspăta mămică, extrem de emoţionată.

Oana şi soţul ei au ales două nume pentru micuţa lor. "Ne-am gândit să o cheme Ana, pentru că am vrut să aibă şi un nume de sfânt şi, în plus, este şi foarte apropiat de numele meu. Apoi, am ales Erica pentru că ne-a plăcut mult amândurora şi ni s-a părut simplu şi frumos", a mai spus Oana Andoni.

Micuţa Ana Erica are camera deja pregătită. Ea a fost amenajată în culori calde, astfel încât să fie luminoasă şi primitoare. "Am pregătit camera fetiţei încă de când am intrat în şapte luni. Acum, totul este gata şi e aşteptată cu drag acasă", a spus Oana emoţionată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici