Oana de la Activ a născut o fetiţă

Oana Nistor de la Activ şi fotbalistul Ovidiu Petre au devenit părinţi. Miercurea trecută, pe data de 29 octombrie, artista a adus pe lume primul său copil, pe nume Eva, informează Click.

1561 afișări
Imaginea articolului Oana de la Activ a născut o fetiţă

Oana de la Activ a născut o fetiţă (Imagine: Mediafax Foto)

Fetiţa este perfect sănătoasă şi a primit nota zece la naştere. Oana şi fiica sa au ieşit deja din spital şi se află acasă.

 

Ovidiu le-a mărturisit coechipierilor lui că este mai fericit ca niciodată şi că visul său cel mai mare, acela de a fi tătic, s-a îndeplinit.

Proaspăta mămică a luat o pauză în ceea ce priveşte cariera sa profesională, urmând să lipsească un an de pe scenă.

Oana şi Ovidiu sunt împreună de trei ani iar anul acesta s-au logodit. Surse din anturajul celor doi, citate de cotidianul Click, susţin că ei plănuiesc să se căsătorească în aceeaşi zi în care îşi vor boteza fetiţa.

Mai multe vedete din show-bizz au devenit părinţi anul acesta.

Prezentatoarea emisiunii Pro Motor de la Pro TV, Roxana Ciuhulescu, a născut prin cezariană, de Ziua Îndrăgostiţilor, o fetiţă sănătoasă de 3,450 kg şi 52 cm la EuroClinic din Bucureşti. Fetiţa a primit de la medici nota 10 cu felicitări la naştere.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au deveni părinţi în luna august. Vedeta Acasă TV a adus pe lume o fetiţă cu o greutate de 3,700 kg şi o lungime de 53 cm pe care au botezat-o Ruxandra Ioana.

Vedeta Pro Tv, Olivia Steer, a născut prin cezariană, la sfârşitul lunii septembrie, un băieţel perfect sănătos. Micuţul Luca, aşa cum au hotărât părinţii lui să-l boteze, a avut la naştere 3,950 kg şi 53 de cm.

Şi Nicoleta Luciu a născut, în luna septembrie, la o clinică din Ungaria, un băiat, al cărui nume este Zsolt. Vedeta Acasă TV a născut prin cezariană, iar bebeluşul este sănătos, măsoară 56 de centimetri şi cântăreşte 3,700 kilograme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici