Oaspetele neobişnuit al unui hotel din Sri Lanka. Imagini virale cu elefantul, plimbându-se pe coridoare. VIDEO

Sri Lanka este o destinaţie îndrăgită de turişti, iar elefanţii fac parte dintre principalele atracţii ale insulei. Mai mult decât atât, unii vizitatori au ocazia de a întâlni un exemplar chiar în hotelul în care sunt cazaţi, care găzduieşte un elefant, a relatat BBC.

722 afișări
Imaginea articolului Oaspetele neobişnuit al unui hotel din Sri Lanka. Imagini virale cu elefantul, plimbându-se pe coridoare. VIDEO
Hotelul Jetwing Yala din Sri Lanka le oferă turiştilor o experienţă inedită, având un vizitator mai puţin obişnuit, care poate fi văzut deseori plimbându-se pe coridoarele clădirii. Este vorba despre un elefant care, departe de a fi deranjat de prezenţa oamenilor şi de spaţiul închis, pare să se simtă ca acasă în hotelul asiatic, arată BBC.
 
Unul dintre clienţi a filmat câteva scene în care apare şi Natta Kota, elefantul „cazat” la Jetwing Yala, imaginile distribuite pe o reţea de socializare ajungând virale în scurt timp.
 
Cu toate că elefantul este prietenos şi obişnuit cu oamenii, clienţii hotelului au fost avertizaţi că acesta mai are obiceiul de a fura fructe sau obiecte lăsate de oameni în maşini, pe care le cuprinde cu trompa. Singura zonă a clădirii în care Natta Kota nu are voie să intre este bucătăria, unde conducerea hotelului a montat un gard electric de protecţie.
 
Potrivit angajaţilor hotelului aflat lângă Parcul Naţional Yala, elefantul s-a alăturat echipei lor din 2013, când îi vizita doar ocazional şi dispărea pe insulă în restul timpului. Acum, însă, hotelul este reşedinţa sa permanentă, unde încântă zilnic turiştii veniţi special să îl vadă.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici