Obama i-a oferit reginei Elisabeta a II-a un iPod personalizat

Preşedintele american Barack Obama a oferit miercuri reginei Elisabeta a II-a un iPod personalizat marca Apple, înainte de o recepţie la care au fost invitaţi liderii G20, la Palatul Buckingham, a anunţat un purtător de cuvânt al Casei Regale.

27 afișări
Imaginea articolului Obama i-a oferit reginei Elisabeta a II-a un iPod personalizat

Obama i-a oferit reginei Elisabeta a II-a un iPod personalizat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele american şi soţia sa Michelle au fost primiţi de regină şi de soţul său, prinţul Philip de Edinburgh, în apartamentele private ale suveranei. În cursul întrevederii, Obama i-a oferit reginei un iPod, personalizat cu o înregistrare video a vizitei pe care ea o efectuase în 2007 la Washington şi în statul Virginia.

Regina şi prinţul Philip, la rândul lor, au oferit soţilor Obama portrete ale lor, cu dedicaţie.

Obama oferise prim-ministrului britanic Gordon Brown un set de 25 de DVD-uri, în cursul vizitei sale din martie în Statele Unite. Acest cadou a provocat comentarii negative în presa britanică.

Ieşind din Palatul Buckingham cu soţia sa după recepţie, Obama a subliniat că întâlnirea sa cu regina a fost "formidabilă". "Majestatea sa este încântătoare", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici