Obama, Mona Lisa, Madonna, Mozart şi Eckstein, pe acelaşi afiş

Candidatul UDMR în colegiul 2 Cluj-Napoca pentru Senat, Eckstein Kovacs Peter, a tipărit un afiş electoral în care apare alături de Barack Obama, Mona Lisa, Mozart şi Madonna, în semn de protest faţă de afişele candidaţilor PDL în care apar persoane fără legătură cu alegerile parlamentare.

144 afișări
Imaginea articolului Obama, Mona Lisa, Madonna, Mozart şi Eckstein, pe acelaşi afiş

Obama, Mona Lisa, Madonna, Mozart şi Eckstein, pe acelaşi afiş (Imagine: Mediafax Foto)

Afişul a fost tipărit de Eckstein în semn de protest faţă de afişele electorale ale candidaţilor PDL în care apar persoane care nu au legătură cu alegerile parlamentare, cum este primarul Emil Boc sau preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

Eckstein a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că folosirea pe afişele electorale ale unor candidaţi a pozei unor persoane care ocupă funcţii publice şi care nu candidează este "făţărnicie".

"Ideea este votul uninominal şi mi se pare că este cel puţin făţărnicie, dacă nu renunţarea la principiul uninominalului, când te prezinţi, întotdeauna, în poze de grup. Dacă apare candidatul pentru Senat cu cei doi candidaţi pentru Camera Deputaţilor e ok, dar când apar nouă candidaţi printre care primarul Clujului, mi se pare că este întinarea ideilor privind uninominalul", a afirmat senatorul UDMR.

Afişele tipărite de Eckstein îl arată pe acesta alături de preşedintele ales al SUA, Barack Obama, de Mona Lisa, de compozitorul Wolfgang Amadeus Mozart şi de cântăreaţa Madonna şi au mesajul "Votează omul, nu poza de grup", ultimele patru cuvinte fiind de culoare portocalie, precum şi îndemnul "Votează fain, votează Eckstein".

"I-am rugat pe cei patru să îmi fie tovarăşi într-o poză trucată. Mesajul nu este, însă, trucat: «Votează omul, nu poza de grup»", a spus candidatul UDMR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici