Octavian Strunilă i-a făcut cadou fetiţei sale un câine

Octavian Strunilă, actorul care îl interpretează pe Stiven în serialul "Moştenirea" de la Pro TV, şi-a mărit familia cu un nou membru, Boba, un ciobănesc de Berna, informează un comunicat.

34 afișări
Imaginea articolului Octavian Strunilă i-a făcut cadou fetiţei sale un câine

Octavian Strunilă i-a făcut cadou fetiţei sale un câine

De când s-a mutat la casă, Octavian a fost în căutarea unui prieten patruped.

"M-am documentat bine pe net şi am încercat să găsesc un câine care să se înţeleagă bine cu copiii şi să fie un paznic bun. Pe lista finală au rămas câteva rase, iar în cele din urmă am decis să iau un ciobănesc de Berna. Acum are trei luni, dar este deja destul de mare. La maturitate va ajunge pe la 60 de kilograme, fiind un pic mai mic decât un St. Bernard", spune Octavian.

Actorul a comandat câinele de la o canisă din Ungaria, cel mai apropiat loc de unde putea lua un patruped din această rasă.

Boba a fost cadoul actorului pentru fiica lui, Eca. Întâlnirea dintre cei doi a fost dragoste la prima vedere. "De când l-am adus pe Boba, fiica mea a conştientizat diferenţa dintre el şi căţelul ei de pluş. Cu toate astea, încearcă tot timpul să-i împrietenească. Când Boba vine în casă, Eca îi aduce imediat căţelul de pluş şi îi arată că trebuie să-l pupe", a mai povestit Octavian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici