"Ofertă irezistibilă" de Giuseppe Tornatore, pe marile ecrane româneşti din 19 iulie - VIDEO

Filmul "Ofertă irezistibilă/ La migliore offerta" de Giuseppe Tornatore va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 19 iulie, informează distribuitorii, Forum Film.

158 afișări
Imaginea articolului "Ofertă irezistibilă" de Giuseppe Tornatore, pe marile ecrane româneşti din 19 iulie - VIDEO

"Ofertă irezistibilă" de Giuseppe Tornatore, pe marile ecrane româneşti din 19 iulie

Din distribuţia filmului fac parte Geoffrey Rush, Jim Sturgess şi Sylvia Hoeks.

Virgil Oldman este un colecţionar de tablouri de artă care şi-a trăit toată viaţa în lux, fără să fi avut vreodată sentimente de dragoste pentru o femeie. Într-o zi însă acesta primeşte un telefon de la Claire, o tânără moştenitoare a unei familii bogate, care doreşte să facă o evaluare a obiectelor de artă pe care aceasta le deţine. Virgil este de acord să meargă să viziteze faimoasa colecţie şi se simte atras de misterioasa Claire.

Filmul "Ofertă irezistibilă" a câştigat şase trofee din 13 nominalizări la premiile David di Donatello, echivalentul italian al Oscarurilor, care au fost decernate în iunie la Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici