Oferta unui magnat: 50 de milioane de euro pentru bărbatul care o va seduce pe fiica lui lesbiană

Un bogat om de afaceri oferă 50 de milioane de euro bărbatului care va reuşi să o seducă pe fiica lui, care este lesbiană.

1886 afișări
Imaginea articolului Oferta unui magnat: 50 de milioane de euro pentru bărbatul care o va seduce pe fiica lui lesbiană

Oferta unui magnat: 50 de milioane de euro pentru bărbatul care o va seduce pe fiica lui lesbiană (Imagine: Shutterstock)

Magnatul Cecil Chao, din Hong Kong, este dispus să plătească această sumă după ce a aflat că fiica lui, Gigi, a semnat documentele de uniune civilă cu partenera ei de viaţă din ultimii şapte ani în cadrul unei ceremonii organizate în Franţa în acest an, afirmă publicaţia South China Morning Post.

"Nu îmi pasă dacă el este bogat sau sărac. Singurul lucru care contează este să fie generos şi blând", a declarat omul de afaceri, în vârstă de 76 de ani, citat de acelaşi cotidian de limbă engleză din Hong Kong.

"Gigi este o femeie foarte drăguţă, care are în acelaşi timp talent şi frumuseţe. Este devotată părinţilor ei şi este generoasă, organizează multe acţiuni de caritate", a adăugat el.

Magnatul a dezminţit însă informaţia referitoare la uniunea civilă a fiicei sale cu partenera ei de viaţă şi susţine că fiica sa, în vârstă de 33 de ani, este încă celibatară.

Cecil Chao conduce imperiul imobiliar Cheuk Nang.

Uniunile civile între persoanele de acelaşi sex nu sunt autorizate în Hong Kong, acest teritoriu din sudul Chinei rămânând conservator în privinţa chestiunilor legate de statutul civil al cetăţenilor săi, în ciuda faptului că are reputaţia unui oraş modern, cosmopolit şi tolerant.

Homosexualitatea nu mai este considerată o infracţiune în legislaţia din Hong Kong abia din anul 1991.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici