Oficial rus: Vladimir Putin îşi va petrece Revelionul în familie

Preşedintele rus Vladimir Putin îşi va petrece seara de Anul Nou împreună cu familia, a informat purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov, citat de site-ul Ukraine Today.

4983 afișări
Imaginea articolului Oficial rus: Vladimir Putin îşi va petrece Revelionul în familie

Oficialul de la Kremlin a confirmat că Putin va ţine şi un discurs în ziua de Revelion, din Moscova. Peskov nu a precizat însă despre care familie a lui Putin este vorba, în contextul în care preşedintele rus a confirmat recent că este din nou îndrăgostit, el divorţând mai devreme anul acesta de cea care i-a fost soţie timp de 30 de ani, Liudmila, mai scrie Ukraine Today.

Vladimir Putin şi Liudmila, în vârstă de 56 de ani, au două fiice împreună, Ekaterina şi Maria.

La mijlocul lunii decembrie, preşedintele rus, de obicei foarte discret în privinţa vieţii sale private, şi-a surprins auditoriul în cursul conferinţei sale de presă anuale, mărturisind că este "îndrăgostit".

Presupusa iubită a lui Putin este fosta campioană olimpică la gimnastică Alina Kabaeva, în prezent directoarea celui mai mare grup media pro-Kremlin din Rusia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici