Oficialii AC/DC: concertul de la Bucureşti - reclamă mincinoasă

Un organizator de evenimente muzicale a anunţat şi promovat în mod fals concertul AC/DC în România, susţinând că trupa australiană va fi headliner la festivalul Bucharest Rock Arena, programat pe 30 şi 31 mai, anunţă oficialii formaţiei, pe site-ul oficial al acesteia.

29 afișări
Imaginea articolului Oficialii AC/DC: concertul de la Bucureşti - reclamă mincinoasă

Oficialii AC/DC: concertul de la Bucureşti - reclamă mincinoasă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Biletele pentru eveniment au putut fi cumpărate online, precum şi de la diferite puncte de vânzare din Bucureşti, se mai arată pe site. În acest sens, oficialii trupei îi sfătuiesc pe fani să verifice lista de concerte postată pe site-ul oficial.

Organizatorii festivalului, firma PlayCool, au plecat în Israel, iar reprezentanţii lor nu mai pot fi contactaţi.

Eran Douchan de la PlayCool a trimis, marţi, un comunicat de presă în care a anunţat că festivalul se amână până la o dată care va fi comunicată ulterior. "Motivele amânării sunt de natură organizatorică şi vor fi comunicate în detaliu în următoarele zile", mai scrie acesta. "Menţionăm faptul că Bucharest Rock Arena NU se anulează, ci doar se amână", a subliniat el.

Cristian Busuioc, co-organizator al evenimentului, din partea companiei One Event, care ar fi trebuit să se ocupe de artiştii români din festival, a declarat pentru MEDIAFAX că cei de la PlayCool nu au mai răspuns la telefoane şi că nu au oferit niciun fel de explicaţii pentru "amânarea" festivalului.

Biletele pentru festivalul Bucharest Rock Arena fuseseră deja puse în vânzare şi, potrivit lui Cristian Busuioc, cei care au achiziţionat deja bilete îşi pot recupera banii începând de miercuri, 15 aprilie.

Turneul european al trupei AC/DC cuprinde, în continuare, concerte la:

Londra (16 aprilie - sold out),

Dublin (18 aprilie - sold out),

Manchester (21 aprilie - sold out),

Birmingham (23 aprilie - sold out),

Leipzig (13 mai),

Munchen (15 mai - sold out),

Gelsenkirchen (17 mai - sold out),

Koln (19 mai - sold out),

Hockenheimring (22 mai - sold out),

Viena (24 mai - sold out),

Belgrad (26 mai),

Atena (28 mai),

Lisabona (3 iunie),

Madrid (5 iunie - sold out),

Barcelona (7 iunie - sold out),

Marsilia (9 iunie - sold out),

Paris (12 iunie - sold out),

Oslo (15 iunie - sold out),

Helsinki (17 iunie - sold out),

Copenhaga (19 iunie - sold out),

Gothenberg (21 iunie - sold out),

Amsterdam (23 iunie - sold out),

Londra (26 iunie - sold out),

Dublin (28 iunie - sold out),

Glasgow (30 iunie - sold out).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici