Oficialii români n-au putut oferi flori Laurei Bush

Oficialii români prezenţi vineri la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", pentru plecarea delegaţiei americane, nu au putut oferi florile aduse pentru Laura Bush şi Condoleezza Rice, deoarece buchetele nu fuseseră verificate de ofiţerii de securitate.

12 afișări
Imaginea articolului Oficialii români n-au putut oferi flori Laurei Bush

Preşedintele SUA, George W. Bush, alături de Laura Bush (Imagine: Mediafax Foto)

Delegaţia română - din care au făcut parte miniştrii Meleşcanu şi Cioroianu şi consilierii Mihai Stănişoară şi Ion Pascu - pregătise pentru Laura Bush, Condoleezza Rice şi soţia ambasadorului american la Bucureşti buchete de flori, dar acestea nu au putut fi oferite din cauză că nu fuseseră verificate la timp de forţele de securitate.

Din acest motiv, buchetele de flori au fost luate de reprezentanţii Ambasadei SUA, acestea nemaiajungând la cele trei doamne.

După decolarea Air Force One, agenţii Secret Service care au asigurat protecţia liderului american pe timpul vizitei acestuia la Bucureşti au pregătit echipamentele şi maşinile, inclusiv limuzina cu care se deplasează liderul american, pentru a fi îmbarcate într-o aeronavă militară de transport care aterizase pe aeroport cu câtva timp înainte de decolarea celei prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici