Olimpia Melinte s-a îngrăşat zece kilograme pentru rolul din "#Selfie", de Cristina Iacob

Actriţa Olimpia Melinte, nominalizată la premiile Goya şi câştigătoare a premiului Uniunii Actorilor din Spania, la categoria "revelaţia anului", s-a îngrăşat zece kilograme pentru rolul din comedia "#Selfie", de Cristina Iacob, care va intra în cinematografe începând din 9 mai.

947 afișări
Imaginea articolului Olimpia Melinte s-a îngrăşat zece kilograme pentru rolul din "#Selfie", de Cristina Iacob

Olimpia Melinte s-a îngrăşat zece kilograme pentru rolul din "#Selfie", de Cristina Iacob

Astfel, asemenea starurilor de la Hollywood, Olimpia a trecut prin transformări majore pentru rolul său, care presupunea ca ea să se îngraşe cu nu mai puţin de zece kilograme, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Cu foarte mult talent şi umor, Olimpia Melinte a intrat în pielea unei adolescente complexate şi a declarat despre întreaga experienţă: "Este foarte greu să fii gras, mai ales că trecusem printr-un alt proiect în care m-am îngrăşat 10 kilograme, reuşisem să dau jos vreo şase, aşa că a venit proiectul ăsta şi a trebuit să mai pun şapte. Procesul de îngrăşare este foarte dificil: mănânci non-stop, nu prea ai voie să te mişti şi eşti tot timpul obosit. Eu m-am îngrăşat şi cu sport, pentru că voiam să fiu adolescentă şi să arăt ca atare. M-a ajutat foarte mult pentru rol, n-aş fi înţeles-o pe Roxi altfel, dacă nu aş fi avut kilogramele astea în plus, de-odată, toată lumea te priveşte altfel pentru că te schimbi foarte mult".

Olimpia Melinte le-a avut drept colege de platou pe Crina Semciuc şi Flavia Hojda, alături de care a filmat cele mai multe scene pentru "#Selfie". Acţiunea comediei i-a adus în prim plan şi pe Levent Sali, Vlad Logigan şi Alexandru Călin. Tinerii actori au fost cu toţii onoraţi să lucreze alături de nume deja consecrate precum Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Răzvan Fodor, Carmen Tănase şi Florin Călinescu.

Cu gândul că în curând vor scăpa de bacalaureat, profesori şi liceu, trei adolescente pornesc în aventura vieţii lor cu doar două zile înainte de examenul maturităţii. Fără să stea prea mult pe gânduri, Yasmine (Crina Semciuc), Roxana (Olimpia Melinte) şi Ana (Flavia Hojda) fug la mare, unde, în loc de distracţie, vor avea parte de o mulţime de peripeţii şi discuţii aprinse.

În toată vâltoarea evenimentelor sunt prinşi Mihai (Levent Sali), George (Vlad Logigan) şi Bogdan (Alexandru Călin), trei tineri ajunşi la mare nu să cheltuiască, ci să facă rost de bani într-o manieră nu tocmai legală. După ce distrug o maşină şi pierd toţi banii, pentru fete devine aproape imposibil să mai ajungă la timp pentru a susţine examenul de bacalaureat.

În regia Cristinei Iacob, comedia "#Selfie" va fi distribuită în cinematografele din ţară din 9 mai, de Zazu Film, fiind o producţie MediaPro Pictures şi Zazu Film.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici