Oliver Stone ar putea regiza un film poliţist cu Leonardo DiCaprio în rolul principal

Oliver Stone ar putea regiza, pentru studiourile Fox, filmul "Travis McGee", inspirat de detectivul fictiv cu acelaşi nume din romanele scriitorului american John D. MacDonald, personajul principal urmând să fie interpretat de Leonardo DiCaprio, informează variety.com.

20 afișări
Imaginea articolului Oliver Stone ar putea regiza un film poliţist cu Leonardo DiCaprio în rolul principal

Oliver Stone ar putea regiza un film poliţist cu Leonardo DiCaprio în rolul principal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Leonardo DiCaprio a fost deja confirmat în rolul acestui detectiv bătăios, care obişnuia să spună despre sine că este "un vagabond al plajei", locuind pe o ambarcaţiune în Florida şi acceptând diverse cazuri care i se propuneau.

Lungmetrajul va avea la bază primul din seria de 21 de romane scrise de John D. MacDonalds, intitulat "The Deep Blue Goodbye", în care detectivul Travis McGee este implicat în căutarea unei comori dispărute în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Scenariul adaptat a fost scris de Dana Stevens.

Cel mai recent proiect al regizorului Oliver Stone, continuarea filmului "Wall Street", va avea premiera mondială la Festivalul de la Cannes, iar compania Fox a decis să amâne lansarea filmului în sălile de cinematograf, de pe 12 aprilie pe 24 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici