Olivia Steer a născut un băieţel de patru kilograme

Vedeta Pro Tv, Olivia Steer, a născut prin cezariană, sâmbătă, un băieţel perfect sănătos, de aproape patru kilograme, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

5297 afișări
Imaginea articolului Olivia Steer a născut un băieţel de patru kilograme

Olivia Steer a născut un băieţel de patru kilograme

Intervenţia, realizată la Euroclinic Bucureşti, a decurs foarte bine, bebeluşul şi mămica se simt excelent, iar Andi Moisescu, soţul Oliviei, este un tătic de două ori mai fericit.

Micuţul Luca, aşa cum au hotărât părinţii lui să-l boteze, a venit pe lume în jurul orei 12:30 şi a avut la naştere 3,950 kg şi 53 de cm. Luca nu este doar un bebeluş voinic, ci categoric şi unul "foarte iscusit, care prinde totul foarte repede", aşa cum mărturiseşte tatăl său.

"În mai puţin de cinci minute a înţeles ce trebuie să facă pentru a lua prima lui masă, aşa că Olivia l-a putut alăpta fără nici un fel de probleme", spune Andi Moisescu.

Primul copil al cuplului, David, în vârstă de doi ani, este foarte nerăbdător să-şi cunoască frăţiorul, mai ales pentru că ştie că acesta îi va aduce un cadou. "David vede acum în Luca un fel de Moş Crăciun. De ziua lui, care a fost pe 25 septembrie, i-am luat o trotinetă, iar el este ferm convins că frăţiorul lui i-a trimis-o", povesteşte amuzat Andi.

Cât despre Andi, el se declară de două ori mai fericit odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil care-i va purta numele. Şi de această dată, emoţiile l-au copleşit.

"Am fost la fel de emoţionat ca şi la naşterea lui David, iar rezultatul a fost peste aşteptările mele", a mărturisit Andi, extrem de încântat. Aşa cum a făcut şi în urmă cu doi ani, la venirea pe lume a lui David, Andi a umplut cu flori rezerva în care stă Olivia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici