Olivia Wilde a divorţat după opt ani de căsnicie

Actriţa Olivia Wilde, starul serialului "Dr. House" şi al filmului "Tron: Legacy", a divorţat de soţul său, producătorul de film Tao Ruspoli, după opt ani de căsnicie, potrivit contactmusic.com.

117 afișări
Imaginea articolului Olivia Wilde a divorţat după opt ani de căsnicie

Olivia Wilde a divorţat după opt ani de căsnicie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 26 de ani s-a separat de soţul ei, Tao Ruspoli, după opt ani de căsnicie, prietenii celor doi susţinând că motivul despărţirii este faptul că ea crede că era prea tânără când s-a căsătorit.

"Olivia s-a căsătorit foarte devreme. Între timp, ea s-a maturizat foarte mult... însă ei s-au dezvoltat în direcţii diferite", a declarat o sursă.

"Au stat despărţiţi o perioadă. A fost decizia Oliviei, dintr-un motiv tipic la Hollywood. Cariera ei lua avânt şi faptul că era căsătorită nu era distractiv. Ea simte că s-a căsătorit prea devreme şi nu a apucat să-şi facă de cap", a declarat o altă sursă pentru Usmagazine.com.

Mai mulţi prieteni ai vedetei filmului "Tron: Legacy" au spus că succesul în carieră a făcut-o să îşi reconsidere şi viaţa personală.

Deşi despărţirea a fost una amicală, Tao este devastat. "El are inima frântă şi chiar ar fi vrut să rămână împreună", a spus o altă sursă.

Olivia şi producătorul de film Tao Ruspoli - fiul prinţului italian Dado Ruspoli - s-au cunoscut când ea avea doar 18 ani şi s-au căsătorit după şase luni, într-o ceremonie neconvenţională.

"Am fugit în lume împreună. Nu este nimic tradiţional în asta", a spus Olivia Wilde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici