OMUL ORCHESTRĂ: Melodia realizată din peste 90 de înregistrări, în 300 de ore de producţie - VIDEO

Un interpret american a realizat o variantă inedită a temei muzicale din filmul "Războiul Stelelor/Star Wars" şi a postat performanţa sa pe YouTube.

1577 afișări
Imaginea articolului OMUL ORCHESTRĂ: Melodia realizată din peste 90 de înregistrări, în 300 de ore de producţie - VIDEO

OMUL ORCHESTRĂ: Melodia realizată din peste 90 de înregistrări, în 300 de ore de producţie

Nick McKaig a scris şi interpretat fiecare instrument separat din cadrul faimoase piese simfonice a lui John Williams, suprapunând apoi cele aproximativ 90 de înregistrări, rezultatul fiind unul senzaţional, scrie Daily Mail.

"Acesta este tributul meu pentru cel mai celebru compozitor de muzică de film care a existat vreodată, John Williams. Înregistrarea este sută la sută vocală şi sută la sută vocea mea. Ea include peste 90 de înregistrări şi peste 300 de ore de producţie", a declarat Nick McKaig.

Videoclipul postat pe YouTube a atras peste 200.000 de vizionări în doar patru zile.

Nick McKaig nu este la prima ispravă de acest gen, el a mai realizat astfel de compilaţii pentru teme muzicale din producţii precum "Family Guy", "The Muppet Show", "Pokemon" sau "The Simpsons".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici