OnePlus îţi prezintă Nord, un telefon de top cu preţ mic

  • Cei de la OnePlus au lansat un nou telefon cu specificaţii tari la jumătate din preţul unui flagship: 399 de euro
  • OnePlus Nord are ecran AMOLED cu o rata de refresh de 90Hz şi încărcare rapidă
  • Are 3 camere pe spate si două pe faţă astfel că te poţi baza pe el indiferent de condiţii
211 afișări
Imaginea articolului OnePlus îţi prezintă Nord, un telefon de top cu preţ mic

Sursa FOTO: YouTube Marques Brownlee

OnePlus îţi propune un nou telefon de top la un preţ mic. Nord este denumirea ultimul model lansat şi vine cu un ecran AMOLED superb. Pe spate sunt 3 camere iar telefonul are şi încarcare rapidă.

Ceea ce impresionează cel mai tare este preţul. 399 de euro va costa telefonul lansat săptămâna aceasta. „Scopul telefonului OnePlus Nord este să aibă un preţ redus”, spune Marques Brownlee.

„Poţi să foloseşti camera normală sau pe cea ultrawide şi există şi cea de zoom. Aşadar, versatilitate în ceea ce priveşte camerele”, explică cel care face prezentarea produsului pe canalul de YouTube Unbox Theraphy.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici